Όροι Χρήσης & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. η εταιρεία που δημιούργησε τo δικτυακό τόπο Eltrak.gr σε συνεργασία με την HOL, προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του Eltrak.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. διατηρεί κάθε δικαίωμα διόρθωσης, αφαίρεσης ή προσθήκης όρων και προϋποθέσεων οποιαδήποτε στιγμή. Τέτοιου είδους τροποποιήσεις δύνανται να έχουν άμεση εφαρμογή. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών τακτικά.

ΠΡΟΟΙΜΙΟ

Η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού τόπου Eltrak.gr μια πλούσια συλλογή υπηρεσιών, σελίδων, επιλογών ή/και πηγών συμπεριλαμβανομένων διαφόρων εργαλείων επικοινωνίας, υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου. Στις σελίδες του Eltrak.gr δύναται να συμπεριλαμβάνονται διαφημίσεις κάθε μορφής. Οι ήδη υπάρχουσες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο Eltrak.gr υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο. Ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών του Eltrak.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται «ως έχει» και η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων (data) των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου προσωπικών σελίδων/υπηρεσιών.
Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του Eltrak.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών και αναγνωρίζει ότι η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. δεν υποχρεούται ούτε να γνωρίζει ούτε να αναρτά στον δικτυακό χώρο ο,τιδήποτε αφορά δικαιώματα τρίτων εκ της χρήσεως του Eltrak.gr. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του Eltrak.gr

Περιορισμοί χρήσης 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΚΟΠΟ, Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ Ή ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ Ή ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ Ή ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ Ή ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Ή ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ, ΔΙΑΝΕΜΕΤΕ, Ή ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Eltrak.gr ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε.. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΤΕ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΤΕ, Ή ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ ΥΛΙΚΟΥ (DOWNLOAD) ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΩΛΗΣΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΕΙΜΕΤΕ, ΜΕΤΑ Ή ΑΝΕΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ή ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Ή ΜΕ ΧΡΗΣΗ FRAMES ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. . ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, Η ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΩΛΗΘΕΙ ΣΕ Ή ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, Ή ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ Ή ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ Ή ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε.

ΒΛΑΒΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ο χρήστης/μέλος του Eltrak.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι διατηρεί την αποκλειστική ευθύνη να αποζημιώσει το Eltrak.gr και τους συνεργάτες του για οποιαδήποτε νομική διαμάχη προκύψει μεταξύ αυτού και τρίτων φορέων λόγω του περιεχομένου που αυτός διαθέσει για ανάρτηση, δημοσίευση, ή άλλη μεταφορά μέσω των υπηρεσιών του Eltrak.gr.

ΕΝΑΡΞΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙTΡΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη/μέλους με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο Eltrak.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – ΣΗΜΑΤΑ

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του Eltrak.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το Eltrak.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του Eltrak.gr.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Eltrak.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Τα περιεχόμενα του Eltrak.gr παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση, ρητή ή/και συναγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.
Το Eltrak.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε..

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο Eltrak.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του Eltrak.gr και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Internet και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Το Eltrak.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, και σε καμιά περίπτωση δεν εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών ,πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του Eltrak.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του, πράττουν με δική τους πρωτοβουλία, και αναλαμβάνουν παράλληλα τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

ΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (SITES)

Η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
Χρήση Cookies
Η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. δύναται να χρησιμοποιεί «cookies» ή παρόμοιου τύπου ηλεκτρονικά εργαλεία για να συλλέγει πληροφορίες που αυξάνουν το βαθμό χρηστικότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΕΡΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
1.      Ενδέχεται από τη συμμετοχή σας στην  Εταιρική Εκδήλωση (εφεξής η «Εκδήλωση») να υπάρξει επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ή «ΔΠΧ). 

2.      Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  και οι συνεργάτες της υποχρεούνται να  χειρίζονται τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα, σύμφωνα και την Εφαρμοστέα νομοθεσία και την παρούσα. Νοείται ότι έκαστο  των μερών είναι ατομικά υπεύθυνο για τη συμμόρφωσή του με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των ΔΠΧ.

3.      ΔΠΧ  επεξεργάζονται  στο μέτρο και στο βαθμό  που είναι αναγκαία για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση  και για την τήρηση  των διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας.

4.      Κατηγορίες υποκειμένων, αποδεκτών και  ΔΠΧ

4.1.  Οι κατηγορίες ΔΠΧ προς επεξεργασία είναι κυρίως τα στοιχεία επικοινωνίας, και στοιχεία ταυτοποίησης. Ενδεικτικά, ΔΠΧ που δύναται να  τυγχάνουν επεξεργασίας σύμφωνα με την αναγκαιότητα για έκαστη κατηγορία υποκειμένων  είναι όνομα, επώνυμο, όνομα πατρός, , επαγγελματική ή/και προσωπική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, και στοιχεία ταυτότητας ή και διαβατηρίου.

Τα στοιχεία επαφής σας αποκτήθηκαν νομίμως, στο πλαίσιο της πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών ή άλλης συναλλαγής, και χρησιμοποιούνται για την απευθείας Ενημέρωση σας για την Εκδήλωση τη ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή για την εξυπηρέτηση παρόμοιων σκοπών. Σας παρέχεται όμως  η δυνατότητα κατά τρόπο σαφή και ευδιάκριτο να αντιταχθείτε, με εύκολο τρόπο και δωρεάν, στη συλλογή και χρησιμοποίηση των ηλεκτρονικών σας στοιχείων, σε κάθε τέτοιο μήνυμα σε περίπτωση που ο αρχικά δεν είχατε διαφωνήσει σε τέτοια χρήση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Εκδήλωση θα βινετοσκοπηθεί και ληφθούν φωτογραφίες. Η βινεοσκόπηση και η λήψη φωτογραφιών των προσκεκλημένων θα γίνει με τρόπο ώστε να  μην είναι ταυτοποιήσιμοι. Πχ φίλτρα λήψη φωτογραφιών με πλάτη, κλπ . Προς τούτο αν κάποιος των προσκεκλημένων επιθυμεί να αποκτήσει βίντεο ή φωτογραφίες από την Εκδήλωση θα πρέπει να απευθυνθεί με ίδια μέσα και δαπάναις απευθείας στο συνεργάτη φωτογράφο της Εκδήλωσης, ώστε να λάβει την εικόνα του προσκεκλημένου ως επιθυμεί και με τη συγκατάθεσή του. Νοείται ότι σε αυτή την περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας δεν είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας ,και τέτοιος καθίσταται η συνεργαζόμενη επιχείρηση λήψης βίντεο και φωτογραφιών, από την οποία πρέοει να αναζητηθούν περισσότερες πληροφορίες.

4.2.  Τα υποκείμενα των ΔΠΧ κατηγοριοποιούνται

4.2.1.       στους ίδιους τους συμμετέχοντες που είναι πελάτες μας (εφόσον είναι φυσικά πρόσωπα)  στην Εκδήλωση και

4.2.2. στα όργανα εκπροσώπησής τους (de iure και de facto),  εργαζόμενους, κλπ  και παρεμφερείς κατηγορίες.  

4.3.   Αποδέκτες

4.3.1. Τα ΔΠΧ μπορεί να κοινοποιηθούν σε συνεργάτες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που της παράσχουν υπηρεσίες  για την διοργάνωση της Εκδήλωσης (διοργανωτής, security,  κλπ)  προκειμένου οι τελευταίοι να προβούν σε συγκεκριμένες πράξεις επεξεργασίας αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό συμμετοχής στην Εκδήλωση απαγορευμένου ρητώς και με έγγραφη συμφωνία μαζί τους να επεξεργαστούν τα ως άνω δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για άλλους σκοπούς.

4.3.2.  Σε μερικές περιπτώσεις η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  μπορεί να συνεργαστεί με τρίτα μέρη όπως επιχειρήσεις courier ή άλλων επιχειρήσεων που η συνδρομή τους είναι απαραίτητη για την άσκηση δικαιωμάτων των υποκειμένων.

4.3.3. Σε μερικές περιπτώσεις είναι απαραίτητο από τη νομοθεσία ή από δικαστικές ή άλλες δημόσιες ή/και ανεξάρτητες αρχές  να κοινοποιηθούν ΔΠΧ .

4.3.4. Επίσης ΔΠΧ ίσως είναι αναγκαίο να γνωστοποιηθούν σε τρίτους ή δημόσιες αρχές εάν είναι αναγκαίο  για την προστασία των δικαιωμάτων της ΕΤΑΙΡΕΙΑς και των συμφερόντων της, ή και των υποκειμένων, εφόσον ζητηθεί.

4.3.5. Σε μερικές περιπτώσεις ΔΠΧ ίσως είναι αναγκαίο να γνωστοποιηθούν σε τρίτους αν έχει δοθεί ρητή συγκατάθεση προς αυτό για να τύχουν τα μέρη πρόσθετων υπηρεσιών που έχουν ζητήσει είτε από τη ΕΤΑΙΡΕΙΑ είτε από τους τρίτους (με ρητή εντολή σας προς την ΕΤΑΙΡΕΙΑ).

4.3.6. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δε διαβιβάζει ΔΠΧ σε τρίτη χώρα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή σε διεθνή οργανισμό.

5.      Διάρκεια Η διάρκεια της Επεξεργασίας  των ΔΠΧ ταυτίζεται είτε με την διάρκεια ισχύος της Εκδήλωσης  είτε με τη διάρκεια που απαιτεί η εκάστοτε κείμενη νομοθεσία για τη τήρηση τους ή τα ζωτικά συμφέροντα της ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας για την προάσπιση των  δικαιωμάτων της.

6.      Ο Προσκεκλημένος Πελάτης ενεργεί ως διακριτός υπεύθυνος επεξεργασίας για τα ΔΠΧ που αφορούν τις κατηγορίες των προσώπων που αναφέρονται στον όρο 5.2.2 και σχετίζονται με τις ως άνω κατηγορίες προσώπων και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον τρόπο και τα μέσα με τα οποία τα ΔΠΧ χειρίζονται και κοινοποιούνται στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

7.      Έκαστο των Υπευθύνων Επεξεργασίας οφείλει, διακριτά, να παρέχει ενημέρωση στα υποκείμενα αναφορικά με την επεξεργασία των ΔΠΧ,.

8.      Η παρούσα πρόσθετη πράξη είναι ενημέρωση του Υποκειμένου  για την επεξεργασία των δεδομένων που γίνεται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την Εκδήλωση.

9.      Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  επεξεργάζεται τα ΔΠΧ με επιμελή τρόπο και με πλήρη προσοχή και μόνο βάσει της παρούσας και μόνο για τους σκοπούς της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της που πηγάζουν από την Εμπορική σχέση με το Προσκεκλημένο Πελάτη.

10.  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ όταν χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένα συστήματα για τη επεξεργασία ΔΠΧ που αφορούν τον Πελάτη τα διαχωρίζει από άλλα δεδομένα.

11.  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  λαμβάνει όλα τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφαλή και σύννομη επεξεργασία των ΔΠΧ που επεξεργάζεται ήτοι, διοικητικές, τεχνικές και φυσικές διασφαλίσεις που αποσκοπούν στην εξασφάλιση της ασφάλειας, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των ΔΠΧ έναντι τυχαίας ή παράνομης καταστροφής, απώλειας ή αλλοίωσης ή μη εξουσιοδοτημένης αποκάλυψης ή πρόσβασης.

11.1.  Το Υποκείμενο των ΔΠΧ έχει τα ακόλουθα δικαιώματα

11.1.1.   πρόσβασης στα ΔΠΧ , ήτοι της πλήρους πληροφόρησης των ΔΠΧ  που τον αφορούν, των αποδεκτών τους, των σκοπών επεξεργασίας τους, της διάρκεια της επεξεργασίας, των δικαιωμάτων τους, και των εγγυήσεων δυνάμει των οποίων τυχόν παραγατοποιηθούν διαβιβάσεις σε Τρίτη χώρα ή διεθνή οργανισμό.

11.1.2.  να ζητήσει την διόρθωση των ανακριβών ΔΠΧ του.

11.1.3.  διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία και με τις εξαιρέσεις που εκεί προβλέπονται,

11.1.4.   δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, και το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων και το δικαίωμα εναντίωσης της επεξεργασίας.

11.1.5.  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ πάντως έχει την δυνατότητα να αρνηθεί την ικανοποίηση των προαναφερόμενων δικαιωμάτων εφόσον αυτή συνεπάγεται  βλάβη των νομίμων δικαιωμάτων και συμφερόντων της ή παράβαση  νομίμων υποχρεώσεων.

11.1.6.  Το Υποκείμενο των ΔΠΧ  διατηρεί πάντοτε το δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή ήτοι την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, Τηλ +30-210 6475600, Fax +30-210 6475628,  ιστότοπος (site) www.dpa.gr (όπου υφίσταται διαδικτυακή πύλη καταγγελιών), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., εφόσον η επεξεργασία των ΔΠΧ του αντίκειται στην ισχύουσα νομοθεσία.

Κάθε αίτημα ή αντίρρηση του Υποκειμένου σχετικά με ΔΠΧ  που τον αφορούν, και είναι Υπέυθυνος Επεξεργασίας η Εταορεία θα πρέπει να υποβάλλεται εγγράφως στον Υπεύθυνο Προστασίας ΔΠΧ  DPO,  21067777990, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η απάντηση θα είναι επίσης υποχρεωτικά έγγραφη και θα δίδεται εντός του χρονικού πλαισίου που επιτάσσει ο νόμος.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του Eltrak.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω