ΕΛΑΣΤΡΑΚ

H Bridgestone είναι έτοιμη να καλωσορίσει τον κόσμο στην πατρίδα της, για τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020

Η Bridgestone Corporation (Bridgestone), η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο και μοναδική Παγκόσμια Εταίρος Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων με παγκόσμια έδρα στο Τόκιο, γιορτάζει τον ένα χρόνο έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020, προσκαλώντας τον κόσμο να ακολουθήσει το ταξίδι της έως τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και να βιώσει τι σημαίνει να βοηθάς τους ανθρώπους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

 

 

Με σχεδόν 90 χρόνια ιστορίας στην Ιαπωνία και πάνω από 28.000 υπαλλήλους στη χώρα, οι επικείμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο το 2020 έχουν ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας δέσμευσής της να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι κινούνται, ζουν, εργάζονται και παίζουν, η Bridgestone επικεντρώνεται στην υποστήριξη και την ενίσχυση της εμπειρίας όλων των αθλητών, του προσωπικού, των οπαδών και των επισκεπτών που θα βρεθούν στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Επιπλέον, η εταιρεία προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι προσπάθειές της για την υποστήριξη των Αγώνων θα συμβάλουν θετικά και στην πόλη του Τόκιο καθώς και τους κατοίκους της, οι οποίοι θα παραμείνουν μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, που πλησιάζουν.

"Ως η μόνη Παγκόσμια Εταίρος Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων με παγκόσμια έδρα στο Τόκιο, αισθανόμαστε προσωπικά υπερήφανοι που μπορούμε να στηρίξουμε αυτούς τους Αγώνες και να καλωσορίσουμε τον κόσμο στην πατρίδα μας", δήλωσε ο Masaaki Tsuya, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιπρόσωπος και Εκτελεστικός Διευθυντής, της Bridgestone Corporation. "Όταν η Bridgestone ιδρύθηκε το 1931, η αφοσίωση του ιδρυτή μας στην «ευημερία και ευτυχία όλης της ανθρωπότητας» ενσωματώθηκε πλήρως στην φιλοσοφία της εταιρίας, και αυτό εξακολουθεί να πραγματοποιείται σήμερα μέσα από την αποστολή της εταιρείας μας, να «εξυπηρετούμε την κοινωνία με ανώτερη ποιότητα». Σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε αυτές τις μακροχρόνιες αξίες μαζί με το όραμά μας για την καινοτομία του μέλλοντος που θα αλλάξει τη βιομηχανία, κατά τη διάρκεια της στήριξης μας στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020."

Μέσω του εύρους προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων, που διαθέτει, η Bridgestone είναι υπερήφανη που βοηθά τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC), τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC) και την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο (TOCOG) να διοργανώσουν έναν από τους αποδοτικότερους και πλέον βιώσιμους Αγώνες, τόσο για τους αθλητές και τους οπαδούς όσο για και την πόλη υποδοχής. Η υποστήριξη της εταιρείας περιλαμβάνει:

• Μεγιστοποίηση της θέσης της ως Επίσημου Ελαστικού των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, παρέχοντας τα προϊόντα της στα οχήματα του επίσημου στόλου του Τόκιο 2020.
• Μείωση της πιθανότητας ζημιών σε περίπτωση σεισμού, μέσω της ολοκαίνουργιας εγκατάστασης της Bridgestone για σεισμική απομόνωση στο κέντρο Aquatics του Τόκιο και στο Ariake Arena.
• Υποστήριξη της πρωτοβουλίας «Διαχείριση των Απαιτήσεων των Μεταφορών» από την Μητροπολιτική Κυβέρνηση του Τόκιο (TDM), η οποία επικεντρώνεται στην ελάφρυνση της κυκλοφορίας και της συμφόρησης στην πόλη υποδοχής το επόμενο καλοκαίρι.
• Διάθεση μίας ποικιλίας από πρόσθετα, διαφοροποιημένα προϊόντα και λύσεις, που ηγούνται της βιομηχανίας και έχουν σχεδιαστεί για την προώθηση της αποτελεσματικής και βιώσιμης κινητικότητας, της αποδοτικότητας κτιρίων και πολλών άλλων.
• Ένα πρόγραμμα εθελοντισμού που θα επιτρέψει σε εκατοντάδες υπαλλήλους της να συνεργαστούν με τους διοργανωτές για να διασφαλίσουν την ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία των Αγώνων, τόσο για τους οπαδούς όσο και τους αθλητές.

Όλες οι δραστηριότητες της Bridgestone που σχετίζονται με τις Παγκόσμιες Ολυμπιακές και Παραολυμπιακές Συνεργασίες σχεδιάζονται για να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους όλων των δυνατοτήτων να επιμείνουν στους στόχους τους, παρά τις αντιξοότητες, καθώς και στην Ιδέα «Κυνήγησε το όνειρο σου». Για να υποστηρίξει αυτές τις προσπάθειες, η εταιρεία συνεργάζεται με πάνω από 50 αθλητές Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων σε περισσότερες από 15 χώρες ως πρεσβευτές της μάρκας στο Δρόμο για το Τόκιο το 2020. Αυτές οι συνεργασίες προστίθενται στην υποστήριξη που προσφέρει η Bridgestone σε περισσότερες από 200 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές (NOC) - μια απόδειξη της πίστης της εταιρείας στην δύναμη και την ικανότητα του αθλητισμού να ενθουσιάζει, να ενώνει και να εμπνέει ανθρώπους, ανεξαρτήτως συνόρων.

Η επόμενη διοργάνωση των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές, όπου η Bridgestone θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα νέα τεχνολογικά της επιτεύγματα και την μεταμόρφωση της σε μια ακόμα περισσότερο καινοτόμο και πραγματικά παγκόσμια εταιρεία, το 2020. Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, η εταιρεία θα εκδώσει μια σειρά ανακοινώσεων για να περιγράψει περαιτέρω τις συνεισφορές της στο Τόκιο 2020.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω