ΕΛΑΣΤΡΑΚ

Η Bridgestone παρουσιάζει το VX-TRACTOR για μέγιστη έλξη, ισχύ και ανθεκτικότητα

Η Bridgestone παρουσίασε το πλέον πρόσφατο αριστούργημα της στον τομέα των αγροτικών ελαστικών υπέρ υψηλών επιδόσεων: το VX-TRACTOR. Αυτό το ανθεκτικό ελαστικό αναγνωρίζει την ανάγκη όσων το χρησιμοποιούν για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, ωθώντας την τεχνολογία και τις επιδόσεις στα όρια, προκειμένου να μπορούν να εργάζονται γρηγορότερα και να μεταφέρουν μεγαλύτερα φορτία.

 Σχεδιάστηκε για να αντέχει

Η επιπλέον στρώση στο καουτσούκ αυξάνει την ισχύ, ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις από τη διάβρωση, την τριβή και τη χρήση. Η κορυφαία ζώνη του πέλματος - έξι συνολικά στρώσεων - προστατεύει επίσης από τις ζημιές και τις ενδεχόμενες διατρήσεις. Η επιφάνεια επαφής των πλαϊνών τοιχωμάτων επίσης ενισχύθηκε, μειώνοντας περαιτέρω την ευπάθεια του ελαστικού σε διατρήσεις. Το VX-TRACTOR έχει κατασκευαστεί με μία νέα σύνθεση γόμας, που είναι ακόμα πιο ανθεκτική στην φθορά σε σχέση με τα προηγούμενα ελαστικά Bridgestone. Αυτή η σύνθεση γόμας περιέχει λιγότερα υλικά με βάση το πετρέλαιο, αντίθετα, χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον φυτικά έλαια, που βελτιώνουν τη διάρκεια ζωής των ελαστικών και πραγματοποιούν ένα ζωτικό βήμα προς ένα περισσότερο βιώσιμο μέλλον.

Απόλυτη έλξη

Η σύνθεση γόμας και οι φαρδύτερες αυλακώσεις στο VX-TRACTOR συνεργάζονται για να παρέχουν εκπληκτική έλξη σε όλες τις συνθήκες. Δοκιμές έδειξαν ότι το VX-TRACTOR γλιστρά πολύ λιγότερο σε σχέση με τους ανταγωνιστές του , δίνοντας στους χρήστες κάθε λόγο για να αισθάνονται σιγουριά με αυτό το ελαστικό. Είτε είναι στα χωράφια, στους δρόμους, υπό πίεση, σε ολισθηρές συνθήκες, σε λόφους ή μεταφέροντας μεγάλα φορτία, το VX-TRACTOR αποδίδει στα υψηλότερα πρότυπα.

Η ποιότητα ως δεδομένο

Το νέο VX-TRACTOR αγκαλιάζει τη δέσμευση της Bridgestone για ποιότητα, με όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις να ενσωματώνουν αυτές τις τεχνολογίες ως βασική τους τεχνολογία.

‘Το νέο ελαστικό VX-TRACTOR συνδέει τα τρέχοντα ελαστικά Bridgestone VT-TRACTOR για τρακτέρ υψηλών επιδόσεων με τα ελαστικά VT-COMBINE για θεριζοαλωνιστικές μηχανές. Σε αντίθεση με τους προκατόχους του, ο σκελετός του VX-TRACTOR δεν κατασκευάζεται με τεχνολογία υψηλής ευλυγισίας, αλλά ενισχύεται για να αντέχει σε μεγαλύτερες πιέσεις αέρα. Ενώ ο αποκλειστικός βάσει πατέντας σχεδιασμός των αυλακώσεων βελτιώνει την έλξη και μειώνει την ολίσθηση, ο πρόσθετος όγκος καουτσούκ χαρίζει στο ελαστικό μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, προσαρμοσμένη στις υψηλές απαιτήσεις που του επιβάλλονται,’ εξηγεί ο Mark Sanders, Επικεφαλής Πωλήσεων AG, Bridgestone EMEA. ‘Το VX-TRACTOR ανταποκρίνεται στις ανάγκες μίας ευρύτερης ποικιλίας επαγγελματιών αγροτών, που αναζητούν επιδόσεις, είτε είναι στο δρόμο είτε στο χωράφι.’

Το VX-TRACTOR αναπτύχθηκε στο Ευρωπαϊκό κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της Bridgestone στην Ιταλία και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Bridgestone στο Puente San Miguel, στην Ισπανία. Τα ελαστικά παράγονται για μικρά, μεσαία και μεγάλα τρακτέρ σε δώδεκα διαφορετικές διαστάσεις, που κυμαίνονται από 24 έως 42 ίντσες, και σε σειρές που ποικίλουν από 65 έως 85 και XL.

 

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω