ΕΛΑΣΤΡΑΚ

Ένας θρύλος θα παραμείνει στο δρόμο..!

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Bridgestone ξεκίνησε την συνεργασία με την Jaguar στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αναπτύξουν μια νέα γενιά ελαστικών για τη θρυλική XJ220.

Bridgestone-Jaguar_XJ220

Η αρχική συνεργασία στην ανάπτυξη των ελαστικών για την XJ220 είναι καλά τεκμηριωμένη. Ωστόσο, η διάσταση των ελαστικών που απαιτείται για το αυτοκίνητο αυτό βγήκε από την παραγωγή πριν από μερικά χρόνια.

Μέσα από μια συνεδρίαση ο Don Law άνοιξε συζήτηση με τη Bridgestone Europe σχετικά με τη δυνατότητα να παράγουν νέα ελαστικά που ανταποκρίνονται στις αρχικές προδιαγραφές. Χάρη στο δίκτυο των οπαδών αυτοκινήτου, οι δύο εταιρείες έχουν πλέον συγκεντρώσει μια ομάδα η οποία περιλαμβάνει τον επικεφαλής μηχανικό ανάπτυξης, τον οδηγό  δοκιμής, όπως επίσης και το μοντέλο προ-παραγωγής το φημισμένο σασί-πλαίσιο με αριθμό 004.

«Σήμερα, είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε τέτοια εικονικά οχήματα που λειτουργούν και υποστηρίζονται από ανθρώπους σαν τον Don Law και την ομάδα του που αποτελείται από τεχνικούς εμπειρογνώμονες. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει σημαντικά τα τελευταία 25 χρόνια και πιστεύουμε ότι θα είμαστε  σε θέση να παράγουμε ένα ελαστικό που θα κρατήσει το χαμόγελο στο πρόσωπο των ενθουσιώδη οδηγών του XJ220 », λέει ο Christophe de Valroger, Αντιπρόεδρος Καταναλωτών ΟΕ στην Bridgestone Ευρώπης.

Το πρόγραμμα κινείται γρήγορα, και ο στόχος είναι το μοντέλο της Jaguar XJ220 να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά του με ένα νέο ζευγάρι παπούτσια Bridgestone το 2017.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω