ΕΛΑΣΤΡΑΚ

22 ολόκληρα χρόνια!

Στις 31 Μαΐου ήταν μια ευκαιρία γιορτής για την εταιρία μας. Η κα Χαρά Καμπέρη, που εργαζόταν στο τμήμα παραγγελιοληψίας, ολοκλήρωσε τον εργασιακό της κύκλο ζωής, προχωρώντας σε συνταξιοδότηση.

Χαρά Καμπέρη

 

Τώρα, ένας νέος κύκλος ξεκινά για την Χαρά, με διαφορετικούς ρυθμούς καθημερινότητας, που θα της προσφέρουν τη δυνατότητα να αφιερώσει περισσότερο χρόνο όχι μόνο στον εαυτό της αλλά  και στον ρόλο που λατρεύει πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλο, αυτόν της γιαγιάς!

Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Η μεγάλη οικογένεια της Ελαστράκ θα μου λείψει ύστερα από τόσα χρόνια... Ευχαριστώ από καρδιάς τόσο τους πελάτες για την συνεργασία που είχαμε όσο και τους συναδέλφους μου. Τέλος ευχαριστώ την εταιρία μου για την ανθρώπινη στήριξη που μου έδωσε!” ήταν τα λόγια που μοιράστηκε μαζί μας η Χαρά λίγο πριν την αποχώρησή της.

Εμείς με τη σειρά μας, ευχαριστούμε την Χαρά για την πολυετή συνεργασία και την εμπειρία, που μοιράστηκε μαζί μας  και της ευχόμαστε τα καλύτερα και δημιουργικότερα για τη νέα φάση ζωής που ξεκινά!

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω