ΕΛΑΣΤΡΑΚ

H Bridgestone παρουσιάζει τα νέα ελαστικά μοτοσικλέτας Battlax Sport Touring T32 και T32GT που θέτουν νέα όρια στην κατηγορία

  • To Battlax Sport Touring T32 εφαρμόζει την υπερσύγχρονη Τεχνολογία Σχεδιασμού Αυλακώσεων σε σχήμα Παλμού (Pulse Groove Pattern Technology) για βελτιωμένη συνολικά απόδοση στο βρεγμένο.
  • Το Battlax Sport Touring T32 της Bridgestone παρέχει 7% μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος στο βρεγμένο και 13% μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής στο οπίσθιο, σε σχέση με τον προκάτοχό του.
  • Επίσης, το στοχευμένο διαστασιολόγιο του νέου ελαστικού GT για μεσαίες και βαριές μοτοσικλέτες συνοδεύεται από βελτιωμένη πρόσφυση και απόδοση στο βρεγμένο και μία αύξηση 10% σε αντοχή στην φθορά σε σχέση με τον προκάτοχό του.

 

 

Περισσότερα...

To Blizzak LM005 της Bridgestone αξιολογήθηκε ως το καλύτερο στην κατηγορία του σε δοκιμή χειμερινών ελαστικών από την ADAC 2020

  • Η ADAC, η μεγαλύτερη λέσχη αυτοκινήτου στην Ευρώπη έδωσε στο Blizzak LM005 την καλύτερη βαθμολογία από όλα τα ελαστικά της δοκιμής.
  • Πρόκειται για την πλέον πρόσφατη διάκριση ανάμεσα σε πολλά βραβεία που έχει κερδίσει το κορυφαίο χειμερινό ελαστικό της Bridgestone
  • Το Blizzak LM005 είναι το πρώτο χειμερινό ελαστικό που επιτυγχάνει διαβάθμιση ‘A’ στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα, στην κατηγορία πρόσφυση σε βρεγμένο στο πλήρες διαστασιολόγιο του

 

 

 

Περισσότερα...

Η Elastrak ενισχύει την αγορά των ελαστικών Bridgestone με μία μοναδική προωθητική ενέργεια για τον μήνα Οκτώβριο

Η Elastrak επιθυμώντας να ενισχύσει την αγορά ελαστικών μάρκας Bridgestone, σας κάνει δώρο τα καύσιμα σας.

 

 

Έχετε επιβατικό ή 4x4 όχημα με ελαστικά διαμέτρου ζάντας από 17’’ και πάνω;

Επιλέγοντας να αγοράσετε τα κορυφαίας ποιότητας, απόδοσης και αντοχής ελαστικά Bridgestone, τώρα  κερδίζετε δώρο -  καύσιμα, αξίας από 20 έως 60 ευρώ για κάθε τετράδα ελαστικών.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για το διάστημα από 1η έως και 31 Οκτωβρίου 2020 έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων και τα κουπόνια καυσίμου εξαργυρώνονται σε πρατήρια της εταιρείας BP.   

Ευχόμαστε καλές και ασφαλείς διαδρομές!

 

 

 

Η Bridgestone εφαρμόζει την επαναστατική τεχνολογία ENLITEN στον επί σειρά ετών συνεργάτη της Volkswagen και το νέο Golf 8

  • Τα εξειδικευμένα ελαστικά Turanza Eco με τη φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία ENLITEN είναι τώρα διαθέσιμα ως πρώτη τοποθέτηση στο νέο Volkswagen Golf 8.
  • Η τεχνολογία ελαστικών ελαφριάς κατασκευής ENLITEN δίνει τη δυνατότητα στα ελαστικά να έχουν ιδιαίτερα χαμηλή αντίσταση κύλισης1 για εξαιρετική απόδοση καυσίμου, βελτιώνει τον χειρισμό του οχήματος και τη δυναμική της οδήγησης για αύξηση της απόλαυσης κατά την οδήγηση.
  • Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Bridgestone, για την εφαρμογή του πυρήνα της τεχνολογίας ENLITEN, για πρώτη φορά, στο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ID.3 της Volkswagen, πρόκειται για ένα ακόμα ορόσημο στη μακρόχρονη συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρίες.

 

 

Η Bridgestone, ηγέτης σε προηγμένες λύσεις και βιώσιμη κινητικότητα, ανακοίνωσε σήμερα ότι η πρωτοποριακή τεχνολογία ελαστικών ελαφριάς κατασκευής ENLITEN είναι διαθέσιμη στα ελαστικά Turanza Eco, που σχεδιάστηκαν ειδικά για το νέο Golf 8, της Volkswagen. Πρόκειται για την όγδοη γενιά του εμβληματικού hatchback – που αυτή τη φορά διαθέτει μια σειρά από ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής. Αυτές περιλαμβάνουν μια ημι-αυτόνομη λειτουργία που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να οδηγεί μόνο του και μια νέα τεχνολογία ανάρτησης που βελτιώνει τον χειρισμό και τη δυναμική οδήγηση. Τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά Turanza Eco με την τεχνολογία ENLITEN έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την αναβαθμισμένη δυναμική οδήγηση του Golf 8.

Περισσότερα...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω