ΕΛΑΣΤΡΑΚ

Η Bridgestone συνεργάζεται με τη Microsoft και καινοτομούν με ένα έξυπνο σύστημα παρακολούθησης ελαστικών για ενίσχυση της ασφάλειας

  • Μέσω της συνεργασίας της με τη Microsoft, η Bridgestone ανέπτυξε ένα μοναδικό Σύστημα Παρακολούθησης Ζημιάς Ελαστικών, χρησιμοποιώντας την Πλατφόρμα Συνδεδεμένων Οχημάτων της Microsoft (Connected Vehicle Platform (MCVP). 
  • Το σύστημα στοχεύει στην αύξηση της οδικής ασφάλειας και στη μείωση των ατυχημάτων που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες και επιφέρουν ζημιά στα ελαστικά. 
  • Αυτή η συνεργασία αποτελεί  το επόμενο βήμα στο ταξίδι της Bridgestone ώστε να γίνει παγκόσμιος ηγέτης    σε βιώσιμες και προηγμένες λύσεις κινητικότητας.

 

 

Η Bridgestone, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών και προϊόντων καουτσούκ στον κόσμο, συνεργάζεται με τη Microsoft για να αναπτύξει σε παγκόσμια πρώτη ένα σύστημα παρακολούθησης που θα εντοπίζει θέματα ζημιάς ελαστικών σε πραγματικό χρόνο (σχετικό οπτικό υλικό μπορείτε να δείτε εδώ). Αυτά τα ζητήματα αποτελούν σοβαρό θέμα, καθώς αφορούν περίπου στο 30% όλων των τροχαίων ατυχημάτων που προκλήθηκαν λόγω τεχνικής από εξωγενείς παράγοντες και επέφεραν ζημιά στα ελαστικά1.

Περισσότερα...

Η Bridgestone εξαγοράζει την εταιρία iTrack Solutions από την Transense Technologies

  • Η iTrack είναι κύρια επιλογή σε παγκόσμιο επίπεδο, ως πάροχος λύσεων διαχείρισης ελαστικών στην αγορά των χωματουργικών οχημάτων.
  • Η στρατηγική εξαγορά ενισχύει το χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων λύσεων της Bridgestone για τους πελάτες στον τομέα της εξόρυξης σε όλο τον κόσμο.
  • Το σύστημα παρακολούθησης πίεσης αέρα ελαστικών iTrack καταγράφει ακριβή δεδομένα ελαστικών σε πραγματικό χρόνο καθώς και άμεση πληροφόρηση από την παρακολούθηση της θέσης του οχήματος

                                                       

Περισσότερα...

Υπηρετούμε την κοινωνία σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Μήνυμα από τον Laurent Dartoux
Πρόεδρος & CEO της Bridgestone EMIA – Αντιπρόεδρος & Senior Officer του Ομίλου BridgestoneΒρισκόμαστε κοντά στο τέλος μιας δοκιμαστικής εβδομάδας για τις κοινότητές μας, τους υπαλλήλους μας και την εταιρεία μας - μια δύσκολη, άνευ προηγουμένου εποχή για όλους μας.

Περισσότερα...

Το παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό CDP αναγνωρίζει την ηγετική θέση της Bridgestone στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής με την πρώτη θέση στο Leaderboard δέσμευσης προμηθευτών για το 2020.

Η Bridgestone έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία Α ως αποτέλεσμα της μείωσης των εκπομπών CO2 από την εταιρεία σε όλες τις φάσεις των κύκλων ζωής των προϊόντων της - από την προμήθεια πρώτων υλών μέχρι την κατασκευή, τη διανομή, τη χρήση και τη διάθεση ή την ανακύκλωση. Μεταξύ των επιτευγμάτων της, η Bridgestone έχει εισαγάγει το διεθνές πρόγραμμα βιωσιμότητας με συμμετοχή στο 98% των μεγαλύτερων προμηθευτών της, με την πλειοψηφία των πωλήσεων να ολοκληρώνουν τις αξιολογήσεις τρίτων, ενώ το 2018 είχε προβλεφθεί ότι το 2020 θα φτάσει το 95% η μείωση εκπομπών ρύπων από την χρήση των ελαστικών τους.

Περισσότερα...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω