ΕΛΤΡΑΚ CAT

Η νέα σειρά υδραυλικών σφυριών Cat® GC S αυξάνει την απόδοση και μειώνει το κόστος

Η νέα σειρά υδραυλικών σφυριών Cat® GC S των εργαλείων της Caterpillar, με λειτουργία περιορισμένων εκπομπών θορύβου και σύστημα προσάρτησης top mount, μοντέλα H115 GC S, H120 GC S, H130 GC S και H140 GC S, είναι ειδικά σχεδιασμένα για υδραυλικούς εκσκαφείς με βάρος λειτουργίας από 13 έως 40 τόνους.

CAT GC Hammer

Τα νέα μοντέλα της σειράς GC S συνδυάζουν βέλτιστη αναλογία ισχύος - βάρους, μέσω του απλού σχεδιασμού τους. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η αξιόπιστη απόδοσή τους, η ευελιξία και η ευκολία κατά τη χρήση, η εύκολη συντήρηση, και η μέγιστη δυνατή οικονομία σε μια σειρά εφαρμογών - συμπεριλαμβανομένων των εργασιών για δήμους, γενικές κατασκευές, κατεδαφίσεις, λατομεία και εξορύξεις . Ως μία ενιαία λύση, υδραυλικά κιτ σχεδιασμένα από την Caterpillar διασφαλίζουν την βέλτιστη απόδοση προσφέροντας άριστη την προσάρτηση του σφυριού στα μοντέλα μηχανημάτων της Cat.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην ΕΛΤΡΑΚ Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 οι μαθητές της Γ’ τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου της ειδικότητας Φυτικής Παραγωγής επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις
της ΕΛΤΡΑΚ, εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Caterpillar & Palfinger στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στις πωλήσεις και την μετέπειτα τεχνική υποστήριξη ολόκληρης της σειράς των προϊόντων των Οίκων, στη Θεσσαλονίκη.

Ενημερώθηκαν για τις νέες τεχνολογίες πάνω στα μηχανήματα της και στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στο συνεργείο της για να δούνε πως λειτουργεί και πως είναι οργανωμένο ένα πρότυπο συνεργείο μηχανημάτων.

Καλή συνέχεια σε όλους τους μαθητές της σχολής και καλή σταδιοδρομία!

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω