Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2016

Ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος χαρακτηρίστηκε από υψηλές θερμοκρασίες που δημιούργησαν πολύ σκληρές συνθήκες για ανθρώπους και μηχανές.

Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ παρείχε βοήθεια και τεχνική υποστήριξη σε επιλεγμένους αγωνιζόμενους με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στην κατηγορία Racing o Ανδρέας Λεφέβρ χρησιμοποιώντας δισκόπλακες Ferodo ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στην 3η θέση του βάθρου στο τέλος μιας δύσκολης αγωνιστικής ημέρας.

Ο νεοεισερχόμενος στην κατηγορία Open Σπύρος Καραγιάννης απέκτησε ένα μετάλλιο που του άξιζε, επιτυγχάνοντας την 5η θέση μετά από μια κακή εκκίνηση που τον ανάγκασε να προσπεράσει αρκετούς αντιπάλους πριν φτάσει στην καρό σημαία. Όπλο και του Καραγιάννη τα υλικά τριβής Ferodo που του έδωσαν αυτοπεποίθηση στην είσοδο κάθε στροφής, εκεί που συμβαίνουν όλα τα προσπεράσματα.

Επόμενο ραντεβού μετά το καλοκαίρι στις Σέρρες!

   

Η Caterpillar είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής χωματουργικών και λατομικών μηχανημάτων, diesel και φυσικού αερίου, και βιομηχανικών αεροτουρμπίνων.

Χωματουργικά

Η PALFINGER από την ίδρυσή της το 1932, είναι διεθνώς μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών μιας πλήρους γκάμας συστημάτων ανύψωσης, φόρτωσης και διαχείρισης φορτίων.

Γερανοί

Μηχανές για επιβατικά οχηματαγωγά, σκάφη αναψυχής και μεγάλα γιωτ. Οι ναυτικοί κινητήρες Caterpillar / MaK σας προσφέρουν όλες τις λύσεις που χρειάζεσθε.

Ναυτικές μηχανές

Στον κλάδο των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών η ΕΛΤΡΑΚ CAT παρέχει πωλήσεις, ανταλλακτικά, συντηρήσεις και ενοικιάσεις γεννητριών Caterpillar.

Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη

Η υπηρεσία eltrakrental διαθέτει για βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη μίσθωση μεγάλο εύρος χωματουργικών και ανυψωτικών μηχανημάτων, ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, πλατφορμών εργασίας καθώς και συναφών εξαρτημάτων.

Ενοικίαση εξοπλισμού

Διαβάστε τα νέα του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ..

Τα Νέα μας

Τα ανυψωτικά - περονοφόρα Caterpillar παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις μηχανημάτων διακίνησης υλικών, διαθέτοντας μεγάλη γκάμα από ανυψωτικά και περονοφόρα μηχανήματα.

Ανυψωτικά - Παλετοφόρα

Η ΕΛΤΡΑΚ CAT προσφέρει το σύνολο των ανταλλακτικών Caterpillar. Εκτός από ανταλλακτικά προληπτικής συντήρησης και βασικά, αναλώσιμα ανταλλακτικά, το εύρος των ανταλλακτικών μας καλύπτει κάθε πιθανή επισκευή.

Ανταλλακτικά - Εξαρτήματα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω