ΕΛΑΣΤΡΑΚ

Υπηρετούμε την κοινωνία σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Μήνυμα από τον Laurent Dartoux
Πρόεδρος & CEO της Bridgestone EMIA – Αντιπρόεδρος & Senior Officer του Ομίλου BridgestoneΒρισκόμαστε κοντά στο τέλος μιας δοκιμαστικής εβδομάδας για τις κοινότητές μας, τους υπαλλήλους μας και την εταιρεία μας - μια δύσκολη, άνευ προηγουμένου εποχή για όλους μας.

Περισσότερα...

Το παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό CDP αναγνωρίζει την ηγετική θέση της Bridgestone στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής με την πρώτη θέση στο Leaderboard δέσμευσης προμηθευτών για το 2020.

Η Bridgestone έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία Α ως αποτέλεσμα της μείωσης των εκπομπών CO2 από την εταιρεία σε όλες τις φάσεις των κύκλων ζωής των προϊόντων της - από την προμήθεια πρώτων υλών μέχρι την κατασκευή, τη διανομή, τη χρήση και τη διάθεση ή την ανακύκλωση. Μεταξύ των επιτευγμάτων της, η Bridgestone έχει εισαγάγει το διεθνές πρόγραμμα βιωσιμότητας με συμμετοχή στο 98% των μεγαλύτερων προμηθευτών της, με την πλειοψηφία των πωλήσεων να ολοκληρώνουν τις αξιολογήσεις τρίτων, ενώ το 2018 είχε προβλεφθεί ότι το 2020 θα φτάσει το 95% η μείωση εκπομπών ρύπων από την χρήση των ελαστικών τους.

Περισσότερα...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω