ΕΛΑΣΤΡΑΚ

Η Bridgestone προσφέρει στην τεχνολογία DriveGuard Run-Flat στις κύριες σειρές των προϊόντων της

Ο πρώτος κατασκευαστής ελαστικών, ο οποίος εισήγαγε τα ελαστικά τεχνολογίας Run-Flat πίσω στη δεκαετία του '80, η Bridgestone συνεχίζει να πρωτοπορεί στην τεχνολογία με την επέκταση σε σειρές προϊόντων.

Η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρεία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο, δεσμεύεται να προσφέρει λύσεις στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στους δρόμους. Οι διαδρομές που διακόπτονται από ένα ελαστικό που έχει τρυπήσει ή καταστραφεί προκαλούν καθυστερήσεις, δυσκολίες και μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνες καταστάσεις. Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, η Bridgestone ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της ιδιόκτητης και επαναστατικής τεχνολογίας DriveGuard Run-Flat Technology (RFT), η οποία θα διατίθεται πλέον στις κύριες σειρές προϊόντων της, από τον Νοέμβριο του 2018. Πρόκειται για ένα άλμα προς τα εμπρός για τους καθημερινούς οδηγούς όσον αφορά την ασφάλεια, την ευκολία και την ηρεμία του μυαλού, καθώς το DriveGuard RFT θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τη διαδρομή τους ακόμα και σε περίπτωση διάτρησης του ελαστικού. [1]
Για σχεδόν 90 χρόνια, η Bridgestone έχει προσφέρει στους οδηγούς την εμπιστοσύνη για να φτάσουν εκεί που πρέπει να πάνε με άνεση και ασφάλεια, όσο το δυνατόν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η επιχείρηση έχει μετατραπεί από έναν κορυφαίο κατασκευαστή ελαστικών σε έναν πρωτοπόρο λύσεων στον τομέα της κίνησης και οι εξελίξεις στην Run-Flat Τεχνολογία είναι στο επίκεντρο αυτής της αλλαγής. Η Bridgestone παρουσίασε για πρώτη φορά την τεχνολογία στον κόσμο τη δεκαετία του ‘80 και τώρα ακόμα περισσότεροι οδηγοί μπορούν να βιώσουν τα οφέλη της, γεγονός που συμβαδίζει με τη συνεχή δέσμευση της Bridgestone στην οδική ασφάλεια.

Περισσότερα...

H Bridgestone αποδεικνύεται η αγαπημένη των Κατασκευαστών Πρώτης Τοποθέτησης

Στην Bridgestone, την μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών και στον κόσμο [1], οι παγκόσμιες επενδύσεις στην Έρευνα και την Ανάπτυξη είναι οι υψηλότερες στον κλάδο. Και έχουν ήδη αποπληρωθεί. Χάρη στα κορυφαία ελαστικά, προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες των Κατασκευαστών Αρχικού Εξοπλισμού και των οχημάτων τους, η Bridgestone έχει ήδη επιλεγεί ως ελαστικό για περισσότερες από 45 τοποθετήσεις σε πάνω από 15 μοντέλα από την αρχή του 2018 – και  έπονται πάνω από 60 ακόμα τοποθετήσεις που έρχονται μέχρι το τέλος του χρόνου.

Περισσότερα...

Bridgestone Turanza T005 και Mercedes-Benz A-Class: Σχεδιασμένα για να «λειτουργούν» μαζί

Η Bridgestone, η No1 εταιρία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο[1], συνεργάστηκε στενά με την Mercedes-Benz για περισσότερα από δύο χρόνια προκειμένου να σχεδιάσει, να κατασκευάσει και να τελειοποιήσει το touring ελαστικό Turanza T005 για τη νέα Mercedes A-class. Το ελαστικό προμηθεύεται στο πλήρες διαστασιολόγιο για μεγάλες ζάντες από 17–19” συμπεριλαμβανομένων των ελαστικών με τεχνολογία Run Flat για 17” και 18”. Το Turanza T005 λειτουργεί άψογα με το όχημα για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία της οδήγησης και να ανταποκριθεί στα υψηλά πρότυπα για τα οποία ξεχωρίζουν τόσο η Bridgestone όσο και η Mercedes-Benz.

 

Περισσότερα...

Η “ologic” τεχνολογία της Bridgestone με σπορ διάθεση!

H Bridgestone, η Νο1 παγκοσμίως εταιρία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο [1], συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία ως μοναδικός προμηθευτής ελαστικών με το νέο σπορ BMW i3s. Εφόσον απέδειξαν την ικανότητά τους να ικανοποιούν με τις εφαρμογές τους τις απαιτητικές ανάγκες ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος όπως το BMW i3, η Bridgestone και ο όμιλος BMW συνεχίζουν την συνεργασία τους.

Σχεδιασμένο να είναι σπορ

Τα νέα ελαστικά ανταποκρίνονται σε κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές που έγιναν στο i3s. Το όχημα έχει μια σπορ εμφάνιση με φαρδύτερο μετατρόχιο. Γεγονός που ενέπνευσε την Bridgestone να παραδώσει ελαστικά φαρδύτερα κατά 20χιλ από αυτά του i3, αναδεικνύοντας την ευρύτερη, πιο σπορ εμφάνιση του νέου οχήματος, εξασφαλίζοντας παράλληλα επαρκή πρόσφυση για τη μεγιστοποίηση της αυξημένης ισχύος και της ροπής. Τοποθετημένα σε ζάντες 20 ιντσών που είναι βασικός εξοπλισμός στο i3s, τα ελαστικά Bridgestone αποτελούν το τέλειο συμπλήρωμα στη νέα αισθητική με τα εντυπωσιακά μαύρα γυαλιστερά «φρυδάκια». Πέραν των θερινών και χειμερινών εκδόσεων, η Bridgestone προμηθεύει διαφορετικά ελαστικά για τον εμπρόσθιο και οπίσθιο άξονα ως μία εξειδικευμένη προσέγγιση.

Περισσότερα...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω